CD5 Champagne

We zijn blij dat we met een dertigtal teams weer een succesvolle editie hebben neergezet. Een ervaring die niet snel vergeten zal worden.

Het is Kees en Ilse weer gelukt om een prachtige route te creëren. Dit keer dwars door de wijnvelden, langs de champagnehuizen en pittoreske chateau’s. Gelukkig hebben we zoals gewoonlijk genoeg kunnen lachen, zo is Leon Verdonschot de sloot in gereden, is het team Koenen na jaren van oefenen helaas nog steeds niet gelukt in de punten weten te treden en was het team van Pijnenburg en Rücker niet van het circuit af te slaan met hun 398 rondjes in totaal!

Tijdens de feestavond was weer overduidelijk wie onze eeuwige schoonheden zijn, Marie-Louise Vlemmix en John Baetsen behaalde wederom de prijs voor mooiste stel van de avond! De laatste avond eindigde in verbazing, Vianney en Sean zijn eindelijk 1e geworden in plaats van hun vaste 2e plek…. Gefeliciteerd mannen! Erik Bollen en Ralph Meijs besloten hun verlies om te zetten in een feeststemming in de kroegen van Aachen. Uiteindelijk leidde dit tot een telefoontje van de burgemeester met de vraag of ze nachtburgemeester wilden worden om het nachtleven van Aachen nieuw leven in te blazen.

 

kaarrt