25 Hours Rally

6 & 7 SEPTEMBER 2024

In september vindt traditiegetrouw de 25 Hours Rally plaats: een tweedaagse rally in de mooiste stukjes Nederland. Met ruim 60 deelnemende teams worden uitdagende routes afgewisseld met volop mogelijkheid tot netwerken op de mooiste locaties van ons land. De 25 Hours Rally is een initiatief van Coupe des 5 en Carbon Network.

De 25 Hours Rally is bij uitstek geschikt voor de beginnende rallyrijder. Je hoeft geen top-navigator te zijn om de finish te behalen! De rally zit namelijk ook vol onverwachte opdrachten en uitdagingen die vaak tot hilarische momenten leiden. Het motto van de 25 Hours? Winnen is niet belangrijk; iedereen voelt zich een winnaar!

PRAKTISCHE INFORMATIE

*De deelname fee is inclusief één tweepersoonskamer. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een extra kamer te reserveren voor een toeslag van € 195,- (exclusief btw) per equipe

*Dranken buiten het officiële programma zijn voor eigen rekening.

BREID OP INFORMELE EN UNIEKE WIJZE JE NETWERK UIT
GENIET VAN TOP GASTVRIJHEID OP DE MOOISTE LOCATIES
NETWERK MET EEN GEMENGD (M/V) DEELNEMERSVELD
BELEEF VIER BIJZONDERE DAGEN, ZAKELIJK OF PRIVÉ
RIJD MEE MET JE KLASSIEKER ÓF MET JE MODERNE AUTO
LEEF JE UIT OP DE FEESTAVOND, GEHEEL IN THEMA

PROGRAMMA

Zoals de naam van de 25 Hours Rally al doet vermoeden, bedraagt de duur van deze rally 25 uur. De officiële start vindt plaats op vrijdag 6 september om 10:00 uur bij De Wolfsberg in Groesbeek.

Zoals eerder vermeld, ontdekken we dit jaar de omgeving rondom Nijmegen. Hierin nemen we wederom wat grenspunten mee en zal er zelfs een stuk door de Duitse landschappen gereden worden.

Na het startschot beginnen we aan onze eerste etappe van de dag, die ons richting de eerste koffiepauze leidt op een nog te bepalen locatie. De tweede etappe voert ons naar een prachtige lunchlocatie genaamd Landhaus Forstgarten, net over de grens in Duitsland. Met onze nieuw opgedane energie rijden we door de glooiende heuvels van het Gelderse landschap in de richting van VIPS: Very Impressive Products, voor de laatste stop van de dag. De finish vindt plaats bij Landgoed Holthurnshe Hof Hotel in Berg & Daal waar wij aanschuiven voor een heerlijk 4-gangen diner en de beruchte feestavond.

Zaterdag 7 september, zullen wij na het ontbijt beginnen aan de laatste etappe van deze rally. Voor een laatste koffiestop en de prijsuitreiking strijken wij neer bij Nidum: House of Inspiration, in Grave


Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.