Winnen is niet belangrijk, iedereen moet zich een winnaar voelen!

De 25 Hours Rally is nadrukkelijk geen rally in de letterlijke zin van het woord. Natuurlijk kun je meedoen als je de Tulpenrallye of de Winter Trial hebt gereden, maar het is ook voor elke ongeoefende equipe te doen. Je hoeft geen top-navigator te zijn om de finish te behalen! Wel moet je openstaan voor onverwachte opdrachten en uitdagingen, die soms tot hilarische momenten leiden. Elk jaar wordt in september een prachtige route in eigen land gereden en is er ook ook ‘s avonds voldoende te beleven tijdens borrel en diner. Het motto is: ‘winnen is niet belangrijk; iedereen moet zich een winnaar voelen!’

Powered by

Coupe des 5
Coupe des 5 rally
Coupe des 5 rally
Coupe des 5 rally

Aankomende events

We kijken terug op een geslaagde 7e editie van de 25Hours!
Op 11 september zijn we gestart in het mooie Gilze om alle outfits met een P te showen. Vervolgens zijn we onze tour door het mooie Brabant begonnen. Voor de overnachting zijn we gestopt bij Van der Valk Tilburg, waar we mochten genieten van het diner en op konden laden voor de volgende uren. Via Bergeijk is de rally beëindigd met een lunch bij Bos&Co in Oosterhout.

Iedereen die nu al niet kan wachten tot de volgende editie, kan 10 en 11 september 2021 alvast in de agenda schrijven! We zijn druk bezig met het bedenken van een thema en route. Zodra dit bekend is zullen we dit met jullie delen.

Als je nog even wilt nagenieten, kan je de foto’s hier bekijken.

We hopen dat iedereen 25 geweldige uren heeft gehad en graag tot volgend jaar!

Beste rallyrijder,

Wij zijn verheugd om met jullie het goede nieuws kunnen delen! 3 tot en met 6 juni 2021 zal de 15e editie van de Coupe des 5 plaatsvinden!

In deze Roman Empire Editie gaan we, net als de Romeinen, de idyllische dorpen in de Moezel en het Saarland verkennen. Ook dit jaar doen we ons best om jullie te voorzien van bijzondere routes, unieke locaties en culinaire hoogstandjes.

De inschrijvingen voor dit avontuur zijn nu geopend! Schrijf je snel in want er is dit jaar plek voor maximaal 40 equipes.

Hartelijke groet,

Namens de gehele organisatie!

Vorige edities

25Hours 2020

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 hebben we het mooie Brabant mogen ontdekken.

25Hours 2019

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2019 reisde we van het bourgondische Maastricht, via het drielandenpunt, door de Eifel naar Panheel.

Coupe des 5 2018

Van 6 t/m 9 juni 2018 was de Champagnestreek het decor voor de Coupe des 5.

25Hours 2018

Op 7 en 8 september 2018 trok de 25Hours Rally van Ede naar Amersfoort.

Organisatie

Coupe des 5

Coupe des 5

Business to business, genieten en fun – dat zijn de sleutelwoorden van de Coupe des 5, een exclusieve autorally voor directeuren, groot-aandeelhouders en eigenaren van midden- en grootbedrijven uit verschillende bedrijfstakken, met een voorliefde voor oude auto’s, rally rijden en/of informeel netwerken. Vanaf 2004 organiseert de 10 koppige organisatie rally’s door heel Europa, op zoek naar de beste locatie’s en de mooiste routes, om gelijkgestemden bij elkaar te brengen.

Founders Carbon Network

Verbinden – Dat is ons credo. Het is ongekend wat je zakelijk kunt bereiken als lid van Founders Carbon Network (fCN). Dat komt door onze filosofie: Als high-end business club voor ondernemers, founders en CEO’s stelt fCN alles in werking om mensen en ideeën bij elkaar te brengen. Groei, niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk! fCN staat voor passie. Voor gunnen. Voor geven. Ons netwerk bestaat uit 500 leden, stuk voor stuk ‘parels van ondernemers’. Beslissers die bereid zijn om ook hun eigen netwerk te delen met andere leden. Dat maakt fCN een imposante business family, die qua kwaliteit, identiteit en naam zijn gelijke niet kent.