Winnen is niet belangrijk, iedereen moet zich een winnaar voelen!

De 25 Hours Rally is nadrukkelijk geen rally in de letterlijke zin van het woord. Natuurlijk kun je meedoen als je de Tulpenrallye of de Winter Trial hebt gereden, maar het is ook voor elke ongeoefende equipe te doen. Je hoeft geen top-navigator te zijn om de finish te behalen! Wel moet je openstaan voor onverwachte opdrachten en uitdagingen, die soms tot hilarische momenten leiden. Elk jaar wordt in september een prachtige route in eigen land gereden en is er ook ook ‘s avonds voldoende te beleven tijdens borrel en diner. Het motto is: ‘winnen is niet belangrijk; iedereen moet zich een winnaar voelen!’

Powered by

Coupe des 5
Coupe des 5 rally
Coupe des 5 rally
Coupe des 5 rally

Aankomende events

Op vrijdag 11 & zaterdag 12 september is het zover. De 7e editie van de 25Hours! We kijken er naar uit om samen met jullie een fantastische tijd te beleven rondom de Brabantse en Vlaamse Kempen. 

Op vrijdag 11 september starten we in het mooie Gilze om vervolgens de dag te eindigen bij Van der Valk Tilburg waar het themafeest plaatsvindt met dit jaar ‘’alles met een P’’.

Op zaterdag 12 september vertrekken we met kleine oogjes naar de Vlaamse Kempen richting Kasterlee, waar wij eindigen met een uitgebreide lunch bij den Eyck om alweer de 7e editie van de 25Hours af te sluiten

Stay safe and healthy!

Beste rallyrijder,

Door de ontwikkelingen rond COVID-19 zijn we helaas genoodzaakt om de Coupe des 5 Rally in april te annuleren. Wegens de verschillende maatregelen van de overheid en gezondheidsrisico’s vinden wij het niet verantwoord om de Coupe des 5 door te laten gaan.

We zijn er zeker van dat jullie begrijpen dat deze bijzondere omstandigheden ons geen keus lieten. We komen dan ook snel bij jullie terug met de plannen voor de gezelligste rally van Nederland in 2021.

Hartelijke groet,

Namens de gehele organisatie!

Vorige edities

25Hours 2019

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2019 reisde we van het bourgondische Maastricht, via het drielandenpunt, door de Eifel naar Panheel.

Coupe des 5 2018 (Champagne)

Van 6 t/m 9 juni 2018 was de Champagnestreek het decor voor de Coupe des 5.

25Hours 2018

Op 7 en 8 september 2018 trok de 25Hours Rally van Ede naar Amersfoort.

Organisatie

Coupe des 5

Coupe des 5

Business to business, genieten en fun – dat zijn de sleutelwoorden van de Coupe des 5, een exclusieve autorally voor directeuren, groot-aandeelhouders en eigenaren van midden- en grootbedrijven uit verschillende bedrijfstakken, met een voorliefde voor oude auto’s, rally rijden en/of informeel netwerken. Vanaf 2004 organiseert de 10 koppige organisatie rally’s door heel Europa, op zoek naar de beste locatie’s en de mooiste routes, om gelijkgestemden bij elkaar te brengen.

Founders Carbon Network

Verbinden – Dat is ons credo. Het is ongekend wat je zakelijk kunt bereiken als lid van Founders Carbon Network (fCN). Dat komt door onze filosofie: Als high-end business club voor ondernemers, founders en CEO’s stelt fCN alles in werking om mensen en ideeën bij elkaar te brengen. Groei, niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk! fCN staat voor passie. Voor gunnen. Voor geven. Ons netwerk bestaat uit 500 leden, stuk voor stuk ‘parels van ondernemers’. Beslissers die bereid zijn om ook hun eigen netwerk te delen met andere leden. Dat maakt fCN een imposante business family, die qua kwaliteit, identiteit en naam zijn gelijke niet kent.