Winnen is niet belangrijk, iedereen moet zich een winnaar voelen!

De 25Hours Rally is nadrukkelijk geen rally in de letterlijke zin van het woord. Natuurlijk kun je meedoen als je de Tulpenrallye of de Winter Trial hebt gereden, maar het is ook voor elke ongeoefende equipe te doen. Je hoeft geen top-navigator te zijn om de finish te behalen! Wel moet je openstaan voor onverwachte opdrachten en uitdagingen, die soms tot hilarische momenten leiden. Elk jaar wordt in september een prachtige route in eigen land gereden en is er ook ook ‘s avonds voldoende te beleven tijdens borrel en diner. Het motto is: ‘winnen is niet belangrijk; iedereen moet zich een winnaar voelen!’

Powered by

Aankomende events

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 vindt de 7e editie van de 25 Hours Rally plaats. Dit jaar brengt de 25 Hours ons door de Nederlandse en Vlaamse Kempen.

Op vrijdag starten we bij Levens Cooking & Baking Systems in Gilze. Hier zal het startschot gegeven worden voor de eerste etappe. Na de eerste etappe, gaan we genieten van een uitgebreide lunch. Met nieuwe energie vervolgen we de rally voor de tweede en derde etappe. We eindigen de dag bij Van der Valk in Tilburg waar we overnachten. In de avond genieten we hier van een fantastisch diner. Tevens vindt het themafeest “Alles met een P” hier plaats. Leef je uit en laat je creativiteit los.

Op zaterdag 12 september vertrekken wij vanuit Tilburg en rijden we door de Kempen naar den Eyck in Kasterlee om de rally te eindigen met een geweldige lunch en prijsuitreiking.

Van donderdag 9 april tot en met zondag 12 april 2020 vindt de 15e editie van de Coupe des 5 plaats en dit jaar brengt de Coupe des 5 – Roman Empire Edition ons, over het circuit van Spa Francorchamps, door de Moezel en het Saarland. Onderweg gaan we net zoals de Romeinen ooit deden, de idyllische dorpen in de Moezel en het Saarland verkennen. We hoeven maar één keer in- en uit te checken: we overnachten namelijk in het geweldige vijf sterren hotel Victor’s Hotel Schloss Berg. Zoals altijd zijn we hard aan het werk om jullie te verrassen met bijzondere routes, unieke locaties en culinaire hoogstandjes. Fun blijft de rode draad van de Coupe des 5 en het thema ‘Roman Empire’ zal hier zeker aan bijdragen. Zo verwachten we jullie op vrijdag 10 april in uitrusting aan tafel voor het thema diner, gevolgd door onze beruchte feestavond!

Vorige edities

25Hours 2019

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2019 reisde we van het bourgondische Maastricht, via het drielandenpunt, door de Eifel naar Panheel.

Coupe des 5 2018 (Champagne)

Van 6 t/m 9 juni 2018 was de Champagnestreek het decor voor de Coupe des 5.

25Hours 2018

Op 7 en 8 september 2018 trok de 25Hours Rally van Ede naar Amersfoort.

Organisatie

Coupe des 5

Business to business, genieten en fun – dat zijn de sleutelwoorden van de Coupe des 5, een exclusieve autorally voor directeuren, groot-aandeelhouders en eigenaren van midden- en grootbedrijven uit verschillende bedrijfstakken, met een voorliefde voor oude auto’s, rally rijden en/of informeel netwerken. Vanaf 2004 organiseert de 10 koppige organisatie rally’s door heel Europa, op zoek naar de beste locatie’s en de mooiste routes, om gelijkgestemden bij elkaar te brengen.

Founders Carbon Network

Verbinden – Dat is ons credo. Het is ongekend wat je zakelijk kunt bereiken als lid van Founders Carbon Network (fCN). Dat komt door onze filosofie: Als high-end business club voor ondernemers, founders en CEO’s stelt fCN alles in werking om mensen en ideeën bij elkaar te brengen. Door persoonlijke verbindingen ontstaan nieuwe samenwerkingen, nieuwe kansen, nieuwe markten. Groei, niet alleen zakelijk, ook persoonlijk! fCN staat voor passie. Voor gunnen. Voor geven. Ons netwerk bestaat uit 500 leden, stuk voor stuk ‘parels van ondernemers’. Beslissers die bereid zijn om ook hun eigen netwerk te delen met andere leden. Dat maakt fCN een imposante business family, die qua kwaliteit, identiteit en naam zijn gelijke niet kent.