We kijken terug op een geslaagde 7e editie van de 25Hours!
Op 11 september zijn we gestart in het mooie Gilze om alle outfits met een P te showen. Vervolgens zijn we onze tour door het mooie Brabant begonnen. Voor de overnachting zijn we gestopt bij Van der Valk Tilburg, waar we mochten genieten van het diner en op konden laden voor de volgende uren. Via Bergeijk is de rally beëindigd met een lunch bij Bos&Co in Oosterhout.

Iedereen die nu al niet kan wachten tot de volgende editie, kan 10 en 11 september 2021 alvast in de agenda schrijven! We zijn druk bezig met het bedenken van een thema en route. Zodra dit bekend is zullen we dit met jullie delen.

Als je nog even wilt nagenieten, kan je de foto’s hier bekijken.

We hopen dat iedereen 25 geweldige uren heeft gehad en graag tot volgend jaar!

Meer informatie
25Hours rally
25Hours rally
25Hours rally

Powered by

Coupe des 5
Inschrijving

De deelname per equipe bedraagt € 778,- (excl. BTW) en is inclusief hotelovernachting (tweepersoonskamer) en volledige F&B tijdens het officiële programma. Bij deze rally is er plek voor maximaal 60 equipes, zorg dus dat je je tijdig inschrijft.

Rallyreglement

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy statement van Servicecenter 4Hospitality (organisator 25Hours Rally). Daarnaast is het deelnamereglement van de 25Hours Rally van toepassing, dat bij aanvang van de rally door elke equipe ondertekend dient te worden.