Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 vindt de 7e editie van de 25Hours Rally plaats. Dit jaar brengt de 25Hours ons door de Nederlandse en Vlaamse Kempen.

Op vrijdag starten we bij Levens Cooking & Baking Systems in Gilze. Hier zal het startschot gegeven worden voor de eerste etappe. Na de eerste etappe, gaan we genieten van een uitgebreide lunch. Met nieuwe energie vervolgen we de rally voor de tweede en derde etappe. We eindigen de dag bij Van der Valk in Tilburg waar we overnachten. In de avond genieten we hier van een fantastisch diner. Tevens vindt het themafeest “Alles met een P” hier plaats. Leef je uit en laat je creativiteit los.

Op zaterdag 12 september vertrekken wij vanuit Tilburg en rijden we door de Kempen naar den Eyck in Kasterlee om te eindigen met een geweldige lunch en prijsuitreiking.

Meer informatie
25Hours rally
25Hours rally
25Hours rally

Powered by

Coupe des 5
Inschrijving

De deelname per equipe bedraagt € 778,- (excl. BTW) en is inclusief hotelovernachting (tweepersoonskamer) en volledige F&B tijdens het officiële programma. Bij deze rally is er plek voor maximaal 60 equipes, zorg dus dat je je tijdig inschrijft.

Rallyreglement

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy statement van Servicecenter 4Hospitality (organisator 25Hours Rally). Daarnaast is het deelnamereglement van de 25Hours Rally van toepassing, dat bij aanvang van de rally door elke equipe ondertekend dient te worden.